Terapireferanser

quotes Jeg har brukt Pharma West for å handle inn mine produkter i flere år og er meget førnøyd både med kundeservice og produktene. Produktene er av det beste kvaliteten. Varene er også sendt fra Pharma West veldig fort. Jeg vil med dette takke for deres samarbeid gjennom årene og håper det fortsette videre med like god service!

Alison Irene Meyer
Åndelig Veileder
www.aimstudio.info

 

quotes Sender dere en referanse fra oss ved Drøbak Akupunktur:
«Vi ved Drøbak Akupunktur har siden 2009 benyttet oss av deres produkter; vi opplever produktene svært tilfredsstillende. Nåler og kopper til kopping har veldig god kvalitet. Deres service er også upåklagelig!» Med vennlig hilsen

Maria-Therese Jensen
Daglig leder v/Drøbak Akupunktur
www.drobakakupunktur.no

quotes Hei
Er veldig fornøyd med å handle fra dere. Akupunkturnåler har jeg kjøpt fra dere i flere år, og er veldig fornøyd. Ørelysene fra dere er de beste.  Og noe som jeg vil poengtere er at dere er veldig flinke til å legge ved en liten brosjyre på enkelte produkter/nyheter.  Er det noe jeg lurer på i forbindelse med en bestilling, eller vare, får jeg får jeg alltid god service.

Mvh
Sylvi Thunshelle
Alternativ Klinikk NLH
Moss.

 

quotes Som daglig leder for min egen klinikk er jeg opptatt av å gi mine kunder en best mulig behandling. Derfor er jeg nøye med hvilke produkter jeg bruker. Jeg har prøvd mange forskjellige ørelys, men har de siste årene kun brukt ørelysene fra Pharma West. Både jeg og klientene synes de er mest effektive og mest behagelig. Solfrid og Thor i Pharma West gir alltid så god og hyggelig service samtidig som de er oppdatert. Dette er viktig for meg som kunde hos de.

Mvh
Anita Lein,
Flatåsen Akupunktur
www.flataasenakupunktur.com

 

quotes Hei! Jeg heter Eirin M. Løseth og er Akupunktør, Bowen-terapeut og Hypnoterapeut som har benyttet meg av Pharma West sine akupunkturnåler gjennom de siste 15 årene. Dette har jeg gjort fordi jeg er svært godt fornøyd med kvaliteten på nålene, prisen OG, ikke minst, den meget gode servicen firmaet yter. Dersom det er noe man lurer på, er det alltid tid til en prat hos Pharma West!
Kort fortalt, jeg vil ikke bytte bort god kvalitet, gode priser og en hyggelig og hjelpsom leverandør!

Med vennlig hilsen
Eirin M. Løseth
Medlem Akupunkturforeningen, og Distriktskontakt for Sør Trøndelag
Adr.: OTI-Senteret Orkanger, og Søbstadvn.3, Heimdal (sammen med Naprapatklinikken).
Tlf.: 95107428

 

quotes Hei;
Jeg er nyutdannet akupunktør, men har brukt nåler fra dere underveis i studiet, er veldig fornøyd med produktene deres. Har og moxa fra dere, kjempefin. Jeg har prøvd produkter fra andre, men de dere leverer syns jeg er best. Jeg har og kjøpt andre produkter dere har, alt har hittil vært veldig bra. Servicen er upåklagelig, helt topp. Håper på videre samarbeid.

Hilsen
Bente Mjøsund Talmo
GYDAS VEI 70
1413 TÅRNÅSEN

 

quotes Hei solfrid og Thor
Jeg har handlet akupunktur nåler av dere siden 2003, jeg må bare rose dere for super service på alle måter, spesielt for deres imøtekommenhet på mine til tider spesielle behov, har bare godt å si om deres firma, og kan trygt anbefale og handle hos dere, lykke til videre med firma og jobben dere gjør

Med Vennlig Hilsen
Heilpraktiker
Dag Roar Omsland
Tlf. 95 20 62 20

 

quotes Hei;
Mitt navn er Sidsel Rene fra Telemark Homeopatisenter.  Jeg driver både med homeopati (MNHL), Akupunktur, cupping, Reiki Healing, kvantemedisin og er også sivilingeniør i kjemi fra NTH.  Jeg har brukt Pharma West i mange år og er svært fornøyd både med service og produkter.  Jeg synes nålene er gode å jobbe med, jeg synes firmaet er gode på cuppingutstyr og ellers plansjer og figurer til akupunktur.  Alltid hyggelig med en prat også, samt gode råd når en er i tvil om et produkt. Ha en fortsatt fantastisk dag fyllt av lys, kraft og alle regnbuens farger.

Hilsen Sidsel

 

quotes Hei;
Hei og gratulere med de 21..
Jeg har vært kunde hos dere en del år nå. Har prøvd andre leverandører men faller tilbake til pharma west. Dette pga servicen og selvfølgelig produktene. Servicen er helt klart et viktig element som jeg setter spesielt vekt på. Rask levering og god vilje til å hjelpe hvis det er tomt. Nei fortsett som dere gjør i mange år til.

Mvh Anne-Karin Hysvær Haugan
Greverudåsen 78
1415 Oppegård

 

quotes Til Pharma West ved Solfrid.
først vil jeg få takke for kjempegod service, det er alltid hyggelig å snakke med dere. Hjelpsomme med å forklare og gi råd og veiledning. Ørelysene deres funker kjempebra på folk som bruker høreapparat. De er også bra mot øresus, har god effekt på bihulene samt barn med øreverk. Jeg driver en alternativ virksomhet der jeg utfører akupressur og healing. Har også medisin grunnstudie. Jeg gjør aurarensing, fjernhealing, shakrabalansering rensing av hus, funn av vannårer.

Hjertelig hilsen
Anne Lise Kværnstrøm
Kværnstrøm Akupressur-Healing.
Strandjordveien
3534 Sokna

 

quotes Jeg har benyttet Pharma West sine akupunkturnåler siden jeg var ferdig utdannet akupunktør i 2003. Det startet antakelig fordi det var praktisk for meg at dere var i Trondheim, men servicen og den hurtige leveringen gjorde at jeg ikke har hatt noen grunn til å skifte leverandør. Jeg har også fått tilbakemelding i min klinikk på at nålene jeg bruker er veldig behagelige, og det sier jo sitt.

Mvh
Heidi Schanke
Naturterapeut reg. MNNH
Fjordgt. 12, 7010 Trondheim
+47 92 62 72 07
post@heidis.no
www.heidis.no

 

quotes Jeg er veldig takknemlig for at pharmawest sponset studien min, Pharmawest er nevnt i forskningsartikkel: http://aim.bmj.com/content/30/1/12.full Jeg er meget fornøyd med god kundebehandling og service, rask levering og personlig kontakt. Jeg er godt fornøyd med nålene, og har brukt firmaet i en årrekke.

Vennlig hilsen
Portalen Helse
Oddveig Birkeflet
1385 Asker
www.portalenhelse.no

 

Scroll to Top