Netterumani – Ofte Stilte Spørsmål

Hva betyr Netterumani?

Netterumani, oversatt fra japansk, betyr ”mens du sover.” Grunnen til navnet er at avgiftningen foregår om natten mens du sover. Du ganske enkelt fester Netterumani under fotsålene før du går til sengs, og fjerner det neste morgen. Netterumani kan i tillegg settes direkte på der du har problemer, f.eks nakke eller skulder. Det vil forsterke virkningen av plasteret. Det kan da brukes inntil 24 timer sammenhengende, men vær obs på at det ikke vil komme ut noe væske fra disse punktene. Det skjer kun ved bruk av Netterumani under fotsålene.

Finnes det liknende produkter som Netterumani?

Det er ca. 20 lignende produkter som Netterumani bare i Japan. Netterumani er det ledende/originale produktet og bestselgeren. I Japan har de i dag egne Netterumanibutikker for å dekke den store etterspørselen. Aldri har et helseprodukt i Japan hatt større suksess, og er hittil det mestselgende noensinne etter kun 5 år på markedet.

Hva er forskjellen mellom Netterumani og liknende produkter?

– Netterumani er anbefalt av Japanese Association of Preventive Medicine for adult disease.

– Netterumani er anbefalt av Korean Association of Chronic Disease Prevention.

– Gjennomsnittsinnholdet av aktive ingredienser i Netterumani er 50% høyere enn i kopiproduktene.

– En dyr og verdifull Agaricus Blazeisopp fra Brazil er en av ingrediensene i Netterumani.

– Netterumani har også fått AAO sertifisering fra Organic Farming Association attestert av Brasils Landbruks-departement.

– Netterumani ble rapportert å være det mestselgende avgiftningsproduktet i Japan på KBS2 TV (Koreansk radio) den 16. oktober 2001.

– Netterumani ble en formidabel suksess da den ble introdusert i USA, og har fått samme gode mottagelse i Europa fra dag én.

Hva er ingrediensene i Netterumani?

– Agaricus Blazeisopp fra Brasil. På folkemunne kalt «Soppen fra Gud»
– Ekstrakt fra brasiliansk Eukalyptustre
– Tourmaline og ioner fra japansk mineralkilde
– Gjæret stivelse

Når ble Netterumani lansert?

Det ble lansert første gang i Japan i 1998.

Hvordan bruker jeg Netterumani?

Det er to urteputer som henger sammen i hver plastpose. Etter at man har åpnet posen, skiller man putene fra hverandre og fordeler innholdet jevnt utover. Så tar man bort papiret på den midterste delen av det selvklebende plasteret og fester urteputene der. Den siden med skrift på urteputene legges ned mot plasteret. Kast den lille puten med silica. (Den er med kun for å holde produktet tørt under sendingen fra Japan)

Ta bort resten av papiret på plasteret og fest det hele godt på det aktuelle området under fotsålen. Plasteret er veldig elastisk, og kan trekkes godt opp på hver side av føttene. Det kan brukes av alle, også de med veldig sensibel hud.

NB! Du skal feste kun en urtepute under hver fotsåle per natt. Dersom du bruker flere puter per gang vil kroppen din bli overaktivisert p.g.a. alt som skjer ved avgiftningen, så du kan få problemer med søvnen. Hvis du vanligvis er urolig om natten anbefaler vi at du har på en tynn bomullssokk for at plasteret ikke skal løsne i løpet av natten. Under en rensekur som denne, er det viktig at du drikker nok vann for å opprettholde væskebalansen i kroppen. Det anbefales at du inntar 1-2 liter pr. dag.

Hva vil skje i kroppen ved bruk av Netterumani?

Det første mange merker er at de sover mye dypere og bedre. Fordi forbrenningen øker kan du få lett diaré, du vil tørste mer og ha hyppigere vannlatning. Enkelte svetter også mer enn vanlig.

Noen igjen kan få litt uren hud, de kan bli kvitt cellulitter, gå ned i vekt, ikke føle seg så oppblåst i magen etter et måltid, eller få skikkelig økt blodsirkulasjon. Disse forandringene vitner om at avgiftningen har gått som den skal.

Vi har fått tilbakemeldinger fra endel terapeuter som har brukt Netterumani i behandlingen.
De forteller at Netterumani virker som en form for kraftig soneterapi. Flere reumatikere har hatt godt utbytte av bruken, mange eldre har fått et mye høyere energinivå enn før, og andre har fått et kraftigere immunforsvar. Flere som har følt seg utbrent og sliten har » fått opp dampen» og forteller om bedret humør og mer pågangsmot enn før.

Hvor lenge / hvor ofte må jeg bruke Netterumani for at det skal ha noen effekt?

Du kan allerede oppnå god effekt allerede første natten du bruker det, men du bør bruke det minst en uke før du oppnår best effekt. Dette er veldig individuelt. Dersom du ikke har tatt tarmskylling eller avgiftet kroppen på annen måte før, så anbefales minimum to ukers bruk, men det optimale er en måned. Mange har brukt medisiner i flere år, andre har kanskje hatt et veldig usunt kosthold, noe som igjen gjør at man trenger lengre avgiftningstid.

Bruk Netterumani så lenge urteputene er våte og klissete på utsiden når du tar dem av. Dette er et tegn fra kroppen om at avgiftningen har gått perfekt. Du kan ta en pause når putene er tørre på overflaten.

Erfarne terapeuter mener at man bør avgifte kroppen opptil 4 ganger i året.

Er det noen bivirkninger?

Netterumani er et produkt med kun naturlige ingredienser og har ingen bivirkninger. Enkelte kan imidlertid i løpet av de første dagene få symptomer på klassisk avgiftning slik som lett hodepine, kvalmefølelse, svimmelhet og tørste. Dette er forbigående symptomer som er likt de man får ved behandling med fotsoneterapi. For å eliminere slike startsymptomer skal man alltid drikke rikelig med vann i de ukene avgiftningskuren varer.

Kan Netterumani brukes av alle?

Netterumani kan brukes av alle, også barn fra 5 års alderen og oppover. Det skal ikke brukes av gravide og ammende, og heller ikke av de som har et for høyt stoffskifte og evt. bruker medisiner p.g.a dette. Urteputene skal ikke settes på åpne sår eller utslett.

Hvor lenge av gangen bør jeg bruke putene?

Netterumani kan brukes av alle, også barn fra 5 års alderen og oppover. Det skal ikke brukes av gravide og ammende, og heller ikke av de som har et for høyt stoffskifte og evt. bruker medisiner p.g.a dette. Urteputene skal ikke settes på åpne sår eller utslett.

Hvorfor lukter de så rart? Som brent ved?

Fremstillingsprosessen er slik at eukalyptusen brennes og blir fordampet og skilt ut av røyken fra det brente treet. Deretter kondensert og ”modnet” i et år. Derfor lukter det som brent ved.

Trenger jeg innvendig rensing av kroppen?

Alle trenger det. Hvorfor? Fordi vi til daglig er utsatt for forurensningsfaktorer og tilsetningsstoffer mye mer enn i tidligere generasjoner. Vi har økt forurensning i lufta, belastende nytelsesmidler som tobakk, kaffe og alkohol, samt en mengde tilsetningsstoffer i mat samt medisiner.

Til og med hvis vi spiser organisk mat, drikker flaskevann, og unngår byer med forurensning, er det fortsatt forurensning i luft og vann som er uunngåelig å få i seg.

Hva er de vanlige symptomene for en forurenset kropp?

Nedsatt tarmfunksjon, candida, leddgiktsymptomer, dårlig hukommelse, hodepine, allergier, tretthet, dårlig ånde, humørsvingninger, kalde hender og føtter, kroppssmerter, cellulitt, kviser m.m. er symptomer på at man har en ”forurenset” kropp.

Slik påføres Netterumani renseplaster:

H8-10

Finn frem et plaster og en urtepute.

 

 

 

H8-9

Fjern plastfolien fra midten av plasteret.

 

 

 

H8-17

Legg urteputen midt på plasteret, med den riktige siden opp (teksten skal legges inn mot plasteret). Plasteret legges inn under fotsålene, og festes ved at de to siste stripene med plastfolie fjernes. Gni rundt plasteret slik at det fester seg skikkelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top