Referanser fra våre kunder

Vil bare få anbefale Netterumani produktet på det varmeste. Etter lang tids sykdom og en tid med depresjoner og totalt utmattet er jeg nå tilbake for fullt. Har en ny hverdag med masse energi både på jobb og hjemme. Etter en skiveutglidning sist sommer, kan jeg nå endelig sove uten spesialpute og har også kuttet ut sovepiller som jeg har brukt i lang tid. Om ikke det var nok så er min hud og helse generelt helt fin, har anbefalt Netterumani til flere venner, både eldre og yngre, og de er alle positivt overrasket. Netterumani er nå et produkt som alltid er i mitt hjem og jeg anbefaler det til alle jeg kjenner.
Mona L
Hei! Jeg heter Eirin M. Løseth og er Akupunktør, Bowen-terapeut og Hypnoterapeut som har benyttet meg av Pharma West sine akupunkturnåler gjennom de siste 15 årene. Dette har jeg gjort fordi jeg er svært godt fornøyd med kvaliteten på nålene, prisen OG, ikke minst, den meget gode servicen firmaet yter. Dersom det er noe man lurer på, er det alltid tid til en prat hos Pharma West! Kort fortalt, jeg vil ikke bytte bort god kvalitet, gode priser og en hyggelig og hjelpsom leverandør!
Eirin M. Løseth
Medlem Akupunkturforeningen, og Distriktskontakt for Sør Trøndelag.
Jeg har brukt Netterumani i min praksis, og både jeg og mine pasienter er meget godt fornøyd med virkningen dette plasteret gir. Jeg anbefaler bruk av Netterumani urteplaster.
Anne Marit Ler
Terapeut
Har hatt fryktelig hoste om kvelden. Satte plasteret under bena og på brystet, og etter 2 netters bruk forsvant hosten. Hadde konstant løsmage og overaktiv blære, noe som også ga seg. Ble behagelig varm på ryggen og føttene.
I. N.
Kristiansund
Jeg har benyttet Pharma West sine akupunkturnåler siden jeg var ferdig utdannet akupunktør i 2003. Det startet antakelig fordi det var praktisk for meg at dere var i Trondheim, men servicen og den hurtige leveringen gjorde at jeg ikke har hatt noen grunn til å skifte leverandør. Jeg har også fått tilbakemelding i min klinikk på at nålene jeg bruker er veldig behagelige, og det sier jo sitt.
Heidi Schanke
Naturterapeut reg. MNNH
Som daglig leder for min egen klinikk er jeg opptatt av å gi mine kunder en best mulig behandling. Derfor er jeg nøye med hvilke produkter jeg bruker. Jeg har prøvd mange forskjellige ørelys, men har de siste årene kun brukt ørelysene fra Pharma West. Både jeg og klientene synes de er mest effektive og mest behagelig. Solfrid og Thor i Pharma West gir alltid så god og hyggelig service samtidig som de er oppdatert. Dette er viktig for meg som kunde hos de.
Anita Lein
Flatåsen Akupunktur
Nytt overskudd og bedre energi, greide å ta huset etter arbeid og samtidig ha overskudd til hagearbeid. Dette etter kun en uke med plasteret.
Else Antvort
Homeopat MNHL
Scroll to Top